Wedden op voetbal: hoe werkt het en wanneer win je?

Je kent vast wel mensen die regelmatig online wedden op voetbal. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk en hoe kun je winnen? Dat en andere tips lees je in deze blog.

Hoe plaats je een online weddenschap: plaats een weddenschap in vijf stappen.

Om online te wedden op voetbal is het allereerst van belang dat je weet op welk team je wilt wedden. Als je dit voor jezelf hebt bedacht kun je in vijf simpele stapjes een weddenschap plaatsen.

  • Klik op de wedstrijd waar je op wilt wedden.
  • Klik op jouw voorspelling.
  • Bepaal je inzet onderaan je wedticket.
  • Plaats je weddenschap door op de knop onder je wedticket te klikken.
  • Moedig het team aan waar je op hebt gewed en laat jouw geluk het werk doen!

Hoe win je bij het online wedden op voetbal?

Bij het online wedden op voetbal is het ook belangrijk om te weten waar je exact op wed. Om te beginnen kijk je naar de ploegen die meespelen. De naam die als eerste staat is de thuisploeg. Je ziet rechts van de ploegen ook de noteringen. Notering 1 staat voor de thuisploeg, X staat voor gelijkspel en tot slot staat notering 2 voor de uitploeg. Je kunt nu wedden op voetbal!

 

Een kort voorbeeld van online wedden op voetbal:

België speelt thuis tegen Turkije. Jij verwacht dat België wint? Kies dan notering 1. Verwacht je dat Turkije wint? Kies dan notering 2. Of ga je toch van een gelijkspel uit? Kies dan notering X. nu weet je exact hoe je een online weddenschap op voetbal plaatst.

Na het plaatsen van een online weddenschap is het natuurlijk belangrijk om te weten wanneer je gewonnen hebt. Je kunt je wedticket altijd terug bekijken door rechtsboven op mijn tickets te klikken. Na de voetbalwedstrijd waar je op gewed hebt kun je hier zien of je gewonnen hebt.