Blitz Pickz: Week 45 – 2021

Internationale break hoeft geen break te zijn van het sportwedden! Blitz zet een hoop mooie internationale matchen op een rijtje en graaft in andere sporten om een paar lekkere picks voor je uit te kiezen. Ontdekt de Blitz Pickz hieronder.

Picks België - Estland

De thuismatch van de Duivels is tegen het veel zwakkere Estland. Hoewel de nieuwe talenten staan te popelen aan de zijlijn om hun start te maken, staat Martinez bekend om zich vast te houden aan de klassieke namen van de Gouden Generatie. Buiten één of twee wissels kunnen we ons dus verwachten aan een bekend elftal bij de aftrap… én een doelenfestijn.

Match Facts

  • Duivelse doelpunten: De Belgen scoorden maar liefst 21 keer in 6 wedstrijden. Zo scoorde het er 5 in de heenwedstrijd tegen Estland.
  • Gigantische selectie: Martinez komt met een selectie van maar liefst 29 spelers. Nieuwelingen zoals Charles De Ketelaere en Dante Vanzeir hopen deze week minuten te verzamelen op het internationale podium

Blitz Pickz

Randy: Correct score 4:0 @ 4.85

Dimitri: K. De Bruyne scores @ 1.99

Henk: Draw @ 16.00

Diederik: Belgium (-3.5) @ 2.14

Picks Argentinië - Brazilië

De twee beste ploegen van Zuid Amerika clashen deze week tijdens de WK-kwalificatie. Een affiche die vorig jaar goed was voor de Copa America-finale. Kan Messi zijn kracht terugvinden bij de nationale ploeg en opnieuw winnen? Of danst zijn PSG-ploegmaat Neymar hem voorbij?

 

Match Facts

  • In hun vijf laatste onderlinge duels, kwam het geen enkele keer tot meer twee doelpunten doorheen de hele match.
  • Brazilië kreeg maar twee doelpunten tegen in hun laatste tien wedstrijden.
  • Beide ploegen verloren niet in hun laatste vijf wedstrijden.

 

Blitz Pickz

Randy: Correct score 0-2

Dimitri: Brazil wins @ 2.92

Henk: Brazil (-2)

Diederik: Argentina wins @ 2.42

Picks Tennessee Titans - New Orleans Saints

Tijd voor American Football! Het NFL-seizoen is halfweg en het wordt stilaan duidelijk welke ploegen zich aan een Play-off run mogen verwachten. Zowel de Titans als de Saints horen thuis in dit rijtje: een topaffiche dus.

 

Match Facts:

  • Giant Killers: De Saints wonnen dit seizoen al van de Buccs, Packers en Patriots. Zonder Drew Brees kunnen ze dus ook NFL-grootheden aan.
  • King Henry is uit voor de rest van het seizoen. Derrick Henry was opweg naar een tweede seizoen met meer dan 2000 rushing yards. Dat stopte de Titans echter niet. Met de hulp van Julio Jones en Adrien Petersen wonnen ze vorige week verrassend van de LA rams.

 

Blitz Pickz 

Randy: Titans win @ 1.67

Dimitri: Titans win @ 1.67

Henk: Titans win @ 1.67

Diek: Saints (+3) @ 1.83