Top 5 meest gespeelde spellen

Wat zijn de favoriete dicegames van dit moment? Bekijk hier beneden de top 5 van de meest gespeelde online spellen van 2015!

Laat ons via Facebook en Twitter weten wat uw  favoriete spel is en wellicht zullen we dit spel in de spotlight zetten met een bijbehorende bonus!

Multi Dice

Nummer 5: Multi Dice

In deze klassieke slot game maakt u door de ‘Mystery Dice’ en ‘Wild Dice’ kans op maar liefst 160 keer uw eigen inzet!

De ‘Wild’ dobbelstenen (Chinese teken) kan u als joker inzetten om een winnende combinatie te vormen. Wanneer u drie ‘Mystery Dice’ stersymbolen heeft verzameld kunt u rekenen op een extra grote winst!

Nummer 4: Take it or not!

Mocht u nog niet zo bekend zijn met onze dice games, dan zal een gokje op ‘Take it or not’ u zeker niet teleurstellen. Vorm rijen met drie identieke symbolen om het bonusspel te ontgrendelen en kans te maken op extra punten en een fantastische winst.

Take it or not
Mega Spinner

Nummer 3: Mega Spinner

Mega Spinner is een klassieke dice game met een Jackpot tot € 25.000,-. Het bonusspel bestaat uit een Rad van Fortuin waar u kans maakt op multipliers en bonuspunten.

Nummer 2: Big Hit

Big Hit is speciaal gemaakt in Blitz stijl en u kan prachtige prijzen winnen in de bonusronde. Plaats de drie bonussymbolen naast elkaar om het bonusspel vrij te spelen en prijzen zoals de Jackpot, Mystery’s of extra punten te winnen.

Big Hit
Mystery Dragon

Nummer 1: Mystery Dragon

Mystery Dragon is dé grote favoriet van de meeste spelers op Blitz.be. Weet u de draak te temmen en 3 bonussymbolen op een rij te plaatsen? Dan mag u wellicht een draken ei openen en maar liefst 25 Mystery spellen winnen!