Online Toernooi bij Blitz.be

Je hoeft je geen moment van de dag meer te vervelen want Blitz.be heeft sinds kort de mogelijkheid tot het spelen van online dice toernooien!

Maar liefst 3x per dag kun je gratis deelnemen aan de meest gevarieerde online dice toernooien. Er zijn twee toernooien overdag en er is één avond toernooi. Maak een keuze uit onze ruime selectie toernooien en schrijf je gratis in. Daarna zal het toernooi van start gaan. Het doel van het toernooi is vrij eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk punten, check welke spelers er nog meer meedoen en houdt je positie in het klassement in de gaten.

 

Hoe kan ik me inschrijven voor een online toernooi?

Nadat je hebt ingelogd op de toernooi pagina van Blitz.be kun je de verschillende toernooien bekijken. Selecteer een toernooi en schrijf je in. Daarna kun je beginnen met spelen en zoveel mogelijk punten behalen om als eerste te eindigen in het klassement van het online toernooi. Wil je weten of je aan de winnende hand bent, kijk dan even naar het klassement. Het eindklassement bepaalt de winnaar van het online toernooi.

 

Welke prijzen kan je winnen met online dice toernooien?

Neem de uitdaging aan en speel tegen medespelers op Blitz.be. Wanneer je aan het einde van het toernooi het hoogst eindigt in het klassement win je cash geld of fantastische prijzen zoals een auto, een reis, multimedia-apparatuur of bonusgeld.

Je kan meespelen op de volgende tijden:

11:00 uur tot 12:00 uur
Prijzengeld: €150,00  bonusgeld

15:00 uur tot 16:00 uur
Prijzengeld: €250,00 bonusgeld

20:00 uur tot 21:00 uur
Prijzengeld: €400,00 bonusgeld

Haal al je speeltalenten uit de kast word de grote winnaar!

Online dice tournaments

De bonusprijzen lopen elke dag op tot wel €400,00!

Bent u er klaar voor? Want dit wordt elke dag een nieuw spektakel om aan deel te nemen.