Dice Games spelen bij Blitz.be

Blitz.be heeft een zeer ruim spelaanbod waardoor elke online speler zijn eigen favoriete dicegame kan uitkiezen. Deze virtuele dicespellen zijn door de vele extra’s een echte online gaming hit in België en staan garant voor veel speelplezier. Je kiest zelf hoeveel speelgeld je inzet, er zijn namelijk verschillende inzetmogelijkheden. Bovendien is het mogelijk om alle speltactieken in de demomodus te oefenen, Blitz.be is daarom ook zeer laagdrempelig voor nieuwe spelers.

Hoe speel je Dice games en wat kan je winnen?

Het doel van de Dicegames is om zoveel mogelijk punten te behalen. Wanneer je in de speelvelden gelijke symbolen diagonaal of horizontaal plaatst scoor je punten. Je hebt de mogelijkheid om in drie of vier speelvelden symbolen te plaatsen.

Behendigheid, een goede spelstrategie maar natuurlijk ook een vleugje geluk is de perfecte combinatie om uw winkansen te vergroten. Met de juiste beslissingen, maak je extra kans op het winnen van bijvoorbeeld extra speelgeld, free spins of de Jackpot die kan oplopen tot wel € 25.000 euro. Vermenigvuldig je score met 1,5 door in 2 of 3 speelvelden punten te behalen of zelfs te verdubbelen.

Dice Games

Mystery Games

Uitdagend is ook het spelen van de Mystery Game, win tot 100 maal jouw inzet met een maximum van € 500,00! Bij een aantal dice games of dice slots is het ook mogelijk om te spelen voor de jackpot. Deze kan oplopen tot €25.000,00.

Ieder jaar wordt het spannender en ons aanbod wordt steeds breder. Big Hit en Mystery Dragon zijn bijvoorbeeld grote stijgers binnen van de favorieten op Blitz.be waar je Mystery Games kunt spelen.

Klik op de demomodus om erachter te komen welk spel jouw favoriet is. Probeer je geluk, behendigheid en strategie met een van onze dicegames!